top of page
VideoCapture_20220919-223021.jpg

Trening med Ingrid er aktivitet og trening for alle som ønsker livsstilsendring, bli mer aktiv, bygge muskler, vektnedgang eller andre mål for kropp og helse. Her kan du trene i gruppe sammen med andre eller ta PT timer en til en om du ønsker tettere oppfølging. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Home: Velkommen

TRENING OG LIVSGLEDE

Dette er viktige nøkkelord for meg. Jeg har vokst opp med mye trening i livet mitt og er en person som liker å være i aktivitet. Mitt repertoar innen trening spenner seg fra fotball, turn, svømming, dans og diverse kampsporter, til i voksen alder hvor jeg aktivt driver med taekwondo, styrketrening og er generelt glad i å gå turer i skog og fjell. I arbeidslivet har jeg vært instruktør i fysisk maktanvendelse og selvforsvar i både kriminalomsorgen og i politiet. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education og er sertifisert pre/natal trainer også fra samme sted. Jeg ønsker å bruke min brede kunnskap og erfaring med å hjelpe andre mennesker å kunne få glede ved fysisk aktivitet. For meg er det viktig at man gjør noe man liker da man vil gjøre mer av det. Derfor er det viktig å finne ut hva du liker. Om det er å trene ute, på treningssenter, lagidrett, eller andre ting. Jeg hjelper deg gjerne på veien til en mer aktiv hverdag.

Untitled
Home: Om meg

TIMEPLAN

Her ser du en oversikt over kursene du kan delta på. Har du spørsmål om hva som kan passe for deg ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Les også mer om de forskjellige kursene lenger ned.

timeplan_edited.jpg
Home: Bilde

PRODUKTER

Untitled

STYRKESIRKEL

Her kan du bli med på styrketrening som sirkeltrening. Her får du både trent styrke, koordinasjon og utholdenhet i en og samme økt. Trene i gruppe med andre skaper god energi hvor vi heier på hverandre. Gruppen passer for alle fra 8.klasse og oppover. Krever ingen  forkunnskap da du lærer øvelsene på treningen. 

Untitled

GRAVID OG MAMMATRENING

Er du gravid eller er hjemme med baby?Og har lyst og holde deg i form? Eller komme tilbake til bedre form etter svangerskap og fødsel? Da er dette gruppen for deg. Her er voksende mager og små babyer herlig velkomne til en rolig styrketreningsøkt i ditt og babyens tempo. Jeg er sertifisert pre/natal trainer gjennom Active Education.

20230502_104144.jpg

60+ DAMER.

Trening for deg over 60. Jeg har egen gruppe for damer. Vi møtes og trener styrketrening i gruppe. Vi jobber mye med styrke og utholdenhet i sirkeltrening, samt at vi jobber med balanse, koordinasjon og mye mer. I gruppa får vi også utfordret oss med ballaktiviteter og annet. Det er sosialt og hyggelig å trene sammen med andre. Denne gruppen passer alle. Øvelsene tilrettelegges ditt nivå. Krever ingen forkunnskaper eller erfaring med trening for å bli med.

Denne treningen er en del av prosjektet Helsefremming og trening for eldre som støttes av Stiftelsen DAM.

20230502_135151.jpg

60+ MENN

Jeg har egen gruppe for menn. Vi møtes og trener styrketrening i gruppe. Vi jobber mye med styrke og utholdenhet i sirkeltrening, samt at vi jobber med balanse, koordinasjon og mye mer. I gruppa får vi også utfordret oss med ballaktiviteter og annet. Det er sosialt og hyggelig å trene sammen med andre. Denne gruppen passer alle. Øvelsene tilrettelegges ditt nivå. Krever ingen forkunnskaper eller erfaring med trening for å bli med.

Denne treningen er en del av prosjektet Helsefremming og trening for eldre som støttes av Stiftelsen DAM.

20230210_122136.jpg

PROSJEKT HELSEFREMMING OG TRENING FOR ELDRE

Prosjektet går gjennom 2023 og 2024. Foretaket  mitt fikk innvilget midler gjennom søknad gjennom Folkehelseforeningen til Stiftelsen DAM. Prosjektet består av en time gratis trening fro beboerne på de tre kommunale eldreboligene i kommunen. Inn i prosjektet er også trening for 60+. Disse betaler en liten egenandel. Pr idag er det trening 2 timer i uken for damene og 1 time i uken for menn. Jeg jobber med å utvide tilbudet til 2 timer for menn også. Damene startet allerede i 2022 med trening, men gruppen for menn hadde oppstart nå i mai 2023.

Untitled

PT- PERSONLIG TRENING

Om du ønsker tett oppfølging med fokus på dine mål, tilrettelagt treningsopplegg og noen som kan hjelpe deg til å bli glad i å trene. Da er dette noe for deg. Jeg vil sammen med deg sette opp et treningsopplegg ut i fra dine mål og hjelpe deg å nå de. Jeg har mine PT timer både ute, hjemme hos meg eller på et lite treningsrom hos Kunja taekwondo klubb. De kan gjennomføres som tradisjonelle styrkeøkter med vekter, eller med strikker, slynge, utholdenhetstrening m.m.

VideoCapture_20220225-141746_edited.jpg

POP UP TRENINGER

Dette er treninger som popper opp her og der. Stort sett ute, men også inne. Disse finner du info om påmelding, når og hvor på min Facebook side; Trening med Ingrid. Så lik siden min for å holde deg oppdatert.

20230425_205115.jpg

SELVFORSVARSKURS

Noe ganger i året kjører jeg selvforsvarskurs. Det vil komme nærmere info da nytt kurs er satt opp. Du kan gjerne følge med på Facebook også da kursene legges ut der også.

Home: Produkter

KONTAKT

Nord-Odal, Norge

99007883

Home: Kontakt
Home: Pro Gallery
full_trimmed_transparent_base_edited.png

LEGG IGJEN  EN KOMMENTAR

Legg gjerne inn en tilbakemelding på din erfaring med trening med Ingrid. Dette vil være med å utvikle bedriften.

Vil du anbefale oss til vennene dine?

Takk for innsendingen din!

Home: Add a Review
bottom of page